Cine suntem

Produsele Attitude sunt importate din Canada, fabricate de firma Biospectra din Montreal după cele mai exigente standarde de calitate canadiene.

În viața de zi cu zi suntem expuși la nenumărați contaminanți chimici si nu cunoaștem despre efectele pe timp scurt sau lung a multora din ei.Ce este mai ingrijorător – de obicei nici nu suntem conștienți că acești contaminanți chimici ne afectează.
despre Attitude
Viziunea companiei Biospectra este de a oferi clienților care sunt conștienți și îsi prețuiesc sănătatea lor și a celor dragi, sau celor care doresc o schimbare a stilului de viată, produse altfel , de înaltă performanță și calitate care să vină ca și o alternativă sănătoasa și naturală la produsele clasice unele toxice pentru curațenie casă, îngrijire corporală bebeluși, copii și adulți.
Observația Attiutude : Nimic nu este mai ilogic decât a curăța casa sau a folosi produse de îngrijire care conțin ingrediente toxice și cancerigene.

Ne dorim mereu să fim sănătoși, ne dorim să avem copii sănătoși care cresc într-o lume sănătoasă dar de cele mai multe ori nu facem nimic în acest sens.

Industria chimică a produs bunuri din ce în ce mai performante, însa, din ce în ce mai dăunatoare sănătații.

Numărul mare de indivizi care suferă de maladii incurabile este dovadă clară a acestui fapt.
Substanțele chimice dăunatoare se află peste tot: în aer, în sol, în apă dar mai ales în alimente și în produsele pe care le folosim pentru îngrijire corporală sau curațenie.

ATTITUDE vă oferă această alternativă.Produse în Canada, conform celor mai exigente standarde de calitate în domeniu, întreaga gamă de produse Attitude este menită să vă ofere cea mai placută experiență dar și siguranță absolută că ceea ce utilizați este fabricat din substanțe 100% sigure, care nu afectează în nici un fel sănătatea Dumneavoastră sau a copiilor Dumneavoastră.


webdesign:  mihaivladguta.eu